Home Vonós hangszerek Cselló Haladó cselló

Haladó cselló

by attila

Szentgyörgyi haladó csellók, lényegesen olcsóbbak a mestercsellóknál (árakért kérem érdeklődjön elérhetőségeinken) igényesebb zenekedvelők számára, pályára készülőknek.  A hangszerek minőségi faanyagokból, minőségi lakkozással készülnek erdélyi mester által  építve, a mestercsellóval azonos felszereltséggel (az ár tartalmazza a Wittner hangolókulcs készletet). A hangszer választja a húrokat! Thomastik Versum Solo, Thomastik Rondo, Larsen különböző fajtái és ezek kombinációja.  Csak egészes méretben. Több információ

Vonós hangszerek esetében solymári telephelyünk a kiszolgáló egység, kérem érdeklődjenek elérhetőségeinken mielőtt elindulnának.

Videók

Vélemények

Az első saját tanuló csellómat 2004-ben kaptam szüleimtől, amit Szentgyörgyi Lászlótól vettünk. Sok ajánlást kaptunk tanároktól, korábbi elégedett vevőktől. Én sem csalódtam a kis hangszeremben. Szép hangja volt és kényelmes, a kezemre illett. 15 év elteltével újra Lacinál kötöttem ki egy diákommal, akinek több hangszerből volt lehetősége választani, s én is ki tudtam próbálni különböző méretű és árkategóriájú csellókat, vonókat. Ma már mind a ketten egy- egy csodás hangszer boldog tulajdonosai vagyunk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki hozzáértést, több évtizedes tapasztalatot, örök garanciát és megbízhatóságot keres.

Alexandra

Írjon nekünk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, akkor írjon nekünk és segítünk.

    Hangszer: